Hoe werkt het?

Is dit zomaar weer een vacaturesite? Zeker niet. Wurk fan Fryslân is anders en werkt anders. De website Wurk fan Fryslân zoekt op twitter naar steekwoorden die te maken hebben met vacatures en stage/afstudeerplekken in Fryslân. Deze data worden verzameld waardoor een overzicht verschijnt van tweets die betrekking hebben op vacatures en stage/afstudeerplekken in Fryslân

Hashtag #wurk

Het campagneteam van Wurk fan Fryslân laat werkgevers, werkzoekenden en studenten weten dat #wurk de hashtag is voor het plaatsen en vinden van vacatures en stage/afstudeerplekken in Fryslân. Via de hashtag #wurk op twitter is het hierdoor duidelijk dat het om vacatures of stage/afstudeerplekken in Fryslân gaat.

Wurk fan Fryslân voor werkgevers

Als u op zoek bent naar talent voor het vervullen van een vacature of stage/afstudeerplek binnen uw organisatie, dan kunt u het volgende doen om uw openstaande betrekking op de website van Wurk fan Fryslân onder de aandacht te brengen.
 

Gebruik in uw tweet de volgende hashtag en/of steekwoorden:
 

  • Hashtag #wurk
  • Vermelden van vacature of stage/afstuderen
  • Vermelden van de vestigingsplaats in Fryslân
  • Vermelden van het desbetreffende vakgebied
     

Let op: het twitteraccount waarmee u de tweet verstuurt, dient een publiek account te zijn.
 

Naast een van de bovenstaande hashtags en/of steekwoorden is het voor de volledigheid aan te raden om naar een link van de vacature of stage/afstudeerplek te verwijzen in de tweet.

Wurk fan Fryslân voor werkzoekenden en studenten

Bent u als werkzoekende of student op zoek naar een baan of stage/afstudeerplek in Fryslân? Dan kunt u deze vinden via de website Wurk fan Fryslân. Doorloop het snelkeuzemenu en filter de tweets op werkzoekende, stages & afstuderen, vakgebied, regio of plaats. Vervolgens krijgt u een overzicht van tweets die betrekking hebben op uw keuzes. Het is de start voor een nieuwe carrière in Fryslân.

Volg de vacatures van Wurk fan Fryslân nu ook via twitter

Blijf via uw twittertimeline op de hoogte van de laatste vacatures op uw vakgebied. Volg de voor u interessante accounts en blijf geïnformeerd over de laatste vacatures. De tweets met interessante vacatures worden automatisch ge-retweet vanaf WurkfanFryslan.nl.


Volg deze twitteraccounts.
@adminwurk
@bouwwurk
@ect…

Meer informatie

Mocht u meer informatie willen over Wurk fan Fryslân of het plaatsen van een vacature of stage/afstudeerplek, dan kunt u contact met ons opnemen.